divendres, 28 de maig de 2010

PRIMAVERA SOUND O LES CERVESES MUSICALS


Ahir va arrencar al parc del Fòrum de Barcelona una nova edició del Primavera Sound. No és cap novetat que aquest tipus de festivals musicals s’han convertit en plataformes per a la promoció de marques comercials de productes relacionats d’alguna manera amb l’ambient que s’hi respira, entre d’altres, begudes alcohòliques. Aquest any el Primavera Sound, ha canviat de patrocinador principal,  ja no és Estrella Damm, sinó que enguany és la competència directe, San Miguel. No sé quins motius han portat a aquest canvi, però esta clar que Estrella Damm ha reaccionat creant per aquests mateixos dies,  De tapes per Barcelona, on a la promoció de “tapa+canya”  s’hi beu cervesa Damm.

Tornant als festivals musicals,  trobem altres exemples on alguna cervesa es la imatge del festival: Voll Damm Festival Interncaional de Jazz de Barcelona, o el Festival Internacional de Benicàssim, el FIB Heineken.

I es que suposo que en temps de crisi s’ha d’augmentar l’agresivitat de la publicitat en un recinte on hi passen 30000 persones disposades a passar-s’ho bé, escoltar música, i es clar, beure cervesa.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

pero que mal vivis señor masias, que mal!! ya veo que el pais va fatal! jajajaj

besotes!!!
a ananda

Albert Masias ha dit...

que no te engañen unas cervezas...!! ya sabes, aunque la cosa se hunda, optimismo y adelante!
vuelves pronto? a ver si conseguimos tomarnos una cañita un día!
salut!