dimarts, 8 de desembre de 2009

IMAGES EN LIVE, Festival du film documentaire
Avui comença IMAGES EN LIVE, el primer festival de cinema documental de Yaoundé. El festival és una iniciativa de S.P.Bell i el seus col·laboradors, qui després de dos anys de feina veu avui el fruit dels seus esforços. Tenint en compte que en general les polítiques culturals a l'Àfrica central són pràcticament inexistents, i que Camerún és un païs sense cap sala de cinema, cal aplaudir l'energia d'aquests joves documentalistes disposats a mostrar la seva feina malgrat les dificultats.
Tinc l'honor de col·laborar amb el festival com a fotògraf, tot el meu suport i respecte pel col·lectiu Images en Live.

Hoy empieza IMAGES EN LIVE, el primer festival de cine documental en Yaoundé. El festival es una iniciativa de S.P.Bell y sus colaboradores, quien después de dos años de trabajo ven hoy el fruto de sus esfuerzos. Teniendo en cuenta que en general las políticas culturales en África central són practicamente inexistentes, y que Camerún es un país sin ninguna sala de cine, es necesario reconecer la energía de estos jovenes documentalistas dispuestos a mostrar su trabajo superando toda dificultad.
Tengo el honor de colaborar con el festival como fotógrafo, todo mi soporte y respeto para el colectivo Images en Live.Yaoundé, 8 de desembre de 2009 / Yaoundé, 8 de diciembre de 2009Cap comentari: